• Resan till Build 2015

  Resan till Build 2015

  Är man intresserad av vad som händer inom Microsoft-världen så är (för mig) Build konferensernas konferens. Visst, det finns en massa en andra konferenser som man skulle vilja gå på, där dom "stora" föreläsarna håller till i dagarna fem med en massa matnyttigt.

 • Om Strava

  Frågar du mig så är Strava den mest eleganta och intressanta digitala innovationen sedan Gowalla och Dropbox. Mer objektivt är Strava förmodligen den mest populära, framgångsrika och mest banbrytande digitala tjänst inom träning som sett dagens ljus sedan millennieskiftet. Strava har förändrat etiketten för cykling. Bekräftelsejunkies har fått något att leva för. Mängder av liv har förbättrats. Men jakten på nya KOM:s har också lett till ond bråd död.

 • Microsoft TechDays 2014

  Den 19-20:e november var jag på konferensen Microsoft TechDays 2014 i Kistamässan och här kommer en liten rapport om dessa två dagar. Den korta versionen är att det var en rätt trevlig upplevelse och att det händer en hel del i Microsoftsfären just nu. Den längre versionen hittar du nedan.

 • Några tankar från Öredev 2014

  TLDR; Likt ”Interstellar” som på ytan verkar handla om teknik, handlar Öredev egentligen bara om det vackra och bräckliga i att vara en människa. På Öredevs vimeosida finns de flesta av talksen redan upplagda.

 • Who will create a value network out of your value chain?

  Who will create a value network out of your value chain?

  As consumers get more empowered, businesses must reinvent their value chain to become a value network embracing collaboration and co-creation. If not, someone else will. Those who control the digital customer experience control the crucial asset: The data.

  Mark Lewis