• Agila Sverige 2016

  Agila Sverige 2016

  1-2 juni hölls konferensen Agila Sverige för nionde året i rad. Det var två dagar fulla av blixttal, diskussioner och workshops. Det var en skön blandning av införande av agilt i organisationer, ny definition av agilt och funderingar om motiverande team.

 • What is Tech Girl?

  What is Tech Girl?

  Tech Girl is a program aimed for girls to spark their interest in technology and increase their knowledge of programming. We invite girls to our office and teach them programming in Scratch and HTML. And we also make a visit to the Royal institute of Technology.

 • Apoteket

  Apotekets vision är ett liv i hälsa. Vägen dit går genom att erbjuda produkter och tjänster som gör det enklare att må bra. Det var vår utgångspunkt när vi skapade deras nya webbplats.

 • Woo

  Woo

  Woo är en allians av etablerade och välkända publicister som skapat en plattform för videoannonsering online. En videoannons i Woo visas alltid på internets upplysta gator i kända kvarter, och inte på någon perifer bakgata i nätets utkanter.

 • Just nu i Paris: Världens viktigaste möte

  Just nu i Paris: Världens viktigaste möte

  Få har nog missat att COP21, FN:s klimattoppmöte, har dragit igång i Paris. Ledare från hela världen möts för att samlas kring en juridiskt bindande handlingsplan för klimatet, där huvudfrågan är hur vi ska hålla jordens temperaturökning så långt under 2 grader som möjligt och därmed undvika en global klimatkris. Johan Rockström, professor i miljövetenskap, har kallat mötet vår sista chans att ändra världens kurs från en stundande klimatkatastrof. För att nå de globala målen och klimatmålen uppmanas – och behöver – även företag bidra.

 • IoT > IoT

  IoT > IoT

  Internet of Things (IoT), Uppkopplade tandborstar eller industriell revolution? ”Buzz” eller ”game changer”?