Cabonline

Fyra ord du aldrig mer kommer få höra: Taxi var god dröj.

Cabonline

Med hjälp av Google Analytics har vi tillsammans med Cabonline gjort det enklare för svenska folket att boka och betala taxi i mobilen.

Tack vare möjligheten att kvantitativt följa upp användarbeteenden över olika plattformar kan Cabonline och dess systerbolag TaxiKurir och Taxi 020 optimera sitt erbjudande. Med hjälp av ett enda analysverktyg slår man ihop användardata från appar, webbtjänster samt distribuerade tjänster. Och analysarbete som brukar vara komplicerat och fullt av brus är för Cabonline tydligt och enkelt att agera på.

Webbanalysen i Google Analytics ger Cabonline möjlighet att skapa sig bilder av tänkbara relevanta taxitillval. Samtidigt får man bättre koll på sträckor där apparna har svårt att räkna ut fast pris och chans att följa upp adresser som kunder söker men som saknas i systemen.

Realtidsöversikten identifierar också direkt eventuella trögheter och problem, vilket gör att man snabbt kan minska antalet frustrerade kunder som har svårt att boka taxi. Det tillgängliga analysarbetet har gjort det möjligt för Cabonline att systematiskt förbättra såväl användarupplevelsen som den egna lönsamheten.

Cabonline erbjuder ett nytt, smart och säkert sätt att boka och betala taxi. Man samarbetar med etablerade taxibolag, som Taxi 020 och Taxi Kurir, vilket gör bokningssystemet är tillgängligt i hela Sverige. Cabonline ingår i Fågelviksgruppen.

Boka ett möte med oss!