Sista minuten-app för resfebriga

TUI

Tillsammans med TUI har vi utvecklat en app som gör det lättare för resenären att hitta just sin resa – samtidigt som den ökar trycket efter de sista platserna. Fördel semesterfiraren. Och fördel resebolaget.

Att dra iväg på en sista minuten-resa är lockande för många och konkurrensen på marknaden för reseappar är hård. Med fokus på användaren utvecklade vi en app med möjlighet att bevaka särskilda resmål, tider, avgångar och liknande. Du kan till exempel välja avresa från olika flygplatser och välja flera destinationer. När du hittat resan du vill ha är det bara att gå vidare till webbokningen eller kontakta kundtjänst för att boka.

Bara två veckor efter att sista minuten-appen lanserades låg den fyra på nedladdningslistan för kostnadsfria appar. En smart liten sista-minuten-resebyrå för mobilen, helt enkelt.

TUI är en av Sveriges största researrangörer och erbjuder olika målgrupper resor världen över – från familjesemestrar och träningsresor till bröllopskryssningar och olika kombinationsresor.

Boka ett möte med oss!