TV4

”Årets bästa sajt” enligt Internetworld

TV4

Ett lättviktigt webbramverk och molnbaserad drift ger resultat - både i termer av utmärkelser och kortare ledtider. Internetworld korade TV4.se till ”Årets bästa sajt” och ”Årets underhållningssajt” 2013.

Valtech arbetar med TV4-gruppen både för att ta fram en ny version av TV4.se och för att vidareutveckla TV4 Play i syfte att bredda produktutbudet. Bland annat genom att göra det möjligt att se TV4-gruppens samtliga tv-kanaler live via streaming.

Plattformen för TV4.se är byggd i Ruby on Rails, en snabbare och mer effektiv väg än de CMS-lösningar företaget testat tidigare. Några effekter är kortare utvecklingscykler, anpassat redaktörsgränssnitt och enklare integrationer. Driften sker i molntjänsten Heroku och innehållet hämtas från TV4:s API, där alla stödsystem är integrerade. Resultatet är en sajt som Internetworld korat till ”Årets bästa sajt” och ”Årets underhållningssajt”.

TV4-gruppen levererar nyheter, underhållning, sport och drama i hela Sverige. Sedan starten 1990 har TV4-gruppen växt från en tv-kanal till att bli Nordens ledande tv-bolag, med en möjlig publik på nära 25 miljoner tittare och användare.

Boka ett möte med oss!