TV4

Nu känner sig tittaren äntligen hemma i TV4 Play

TV4

I en bransch som genomgår en total omstöpning använder TV4 gränssnittsupplevelsen för att differentiera sig från konkurrenterna och skapa lojalitet hos tittarna.

Pådrivna av nya konkurrenter från många håll pågår en ständig utveckling av nya tjänster på TV4. Ett av de viktigaste initiativen är att skapa förutsättningar för att bredda produktutbudet i TV4 Play. Idag kan du till exempel se TV4-gruppens alla tv-kanaler live via streaming och hyra film genom den nya tjänsten Hyrbutiken.

Valtech har samarbetat länge med TV4, bland annat inom det snabbrörliga området gränssnittsdesign. Inte minst nya versionen av TV4 Play innebar specifika behov som prestandapoptimering av responsiva bilder, objektorienterad CSS samt isolerade tester av JavaScript.

Gränssnittet i sig fungerar som ett kitt mellan TV4:s olika tjänster. Användaren känner igen sig och upplevelsen får bra relevans genom korspersonalisering. Vilket resulterat i allt bättre lojalitet.

TV4-gruppen levererar nyheter, underhållning, sport och drama i hela Sverige. Sedan starten 1990 har TV4-gruppen växt från en tv-kanal till att bli Nordens ledande tv-bolag, med en möjlig publik på nära 25 miljoner tittare och användare.

Boka ett möte med oss!