Brown Bag - Efter 15.000 timmar var det dags att göra slut

Vi såg inte på varandra som förr, vi hade tappat fokus och vi var inte längre ett team. De småsaker vi förr älskade hos varandra var nu de största irritationsmomenten. 

Marwin Brandt jobbar som Art Director på Valtech. Med över 14 års erfarenhet av att designa för webb har han sett förhållandet mellan teknik och design förändras. Trender, metoder och arbetssätt utvecklas och byts ut. Med sina tidigare erfarenheter från både reklam- och webbyråer, vet Marwin att den bästa platsen för upplevelse är brytpunkten mellan teknik och design. Det är där magin händer.

Vi hade vuxit ifrån varandra, och hur vi än försökte så blev vi bara olyckliga i varandras sällskap. Nu var vi fast i ett hjulspår och det fanns bara en väg ut.

Våga prova något nytt

Det kan låta som vilken relation som helst, en plats vi kanske känner igen. Men den situationen finns även i vår vardag, i våra IT-projekt och vårt arbetsätt. Vilka processer och metoder vill du göra slut med? Kan jag lösa ett problem på ett nytt sätt?

En Brown Bag frukost om att våga prova något nytt, att röra sig framåt och ta steget ur boxen du trodde du skulle leva i hela livet. För Marwin handlade det om en designprocess som inte längre höll måttet för de webbsidor han ville skapa. Så efter 15.000 timmar var det dags att göra slut.