D-Congress

Välkommen till Nordens mötesplats för digital handel. Den 8 mars arrangeras D-Congress för 40:e gången och det väntas 2000 deltagare som bjuds på 120 utställare och 6 fullmatade scener med sammanlagt 40 talare.

Ni hittar oss på den Orangea scenen kl 11.45 - 12.05 där Katharina Borgenstierna och Funda Denizhan kommer att tala om:

Renässansen av retail

Både fastighetsbolag och retailers rapporterar om en kris och butiksdöd. Butiker läggs ner eller krymper sina ytor. Samtidigt sker en renässans inom retail. Vissa varumärken och retailers lyckas förnya sin affär, anpassa sig till en ny marknad och nya beteenden och därmed öka lojaliteten bland sina kunder.

Så vilka är framgångsfaktorerna? Och hur kommer de butiker som lyckas med en pånyttfödelse i en värld där det digitala och fysiska flyter samman att se ut?

Vi kommer att prata om det nya retail där smarta butiker finns där kunderna finns, där fokus ligger på att interagera med kunderna, där användargenererat innehåll och C2B-feedback är en nyckel i affärsutvecklingen.

Vilka är Katharina och Funda?

Katharina Borgenstierna och Funda Denizhan arbetar på Valtechs Commerce-enhet med fokus på att hjälpa kunder att sy ihop sitt erbjudande över alla kanaler, där digitala lösningar hittar in i det fysiska rummet alltmer.

Kom förbi vår utställarplats och säg hej!

Vi finns på plats hela dagen, kom gärna förbi och prova på några av våra nya innovationer:

Hoppas vi ses den 8:e mars!

Bild av Gothia Towers under CC BY 2.0