Inspirationslunch - En unik shoppingupplevelse

Hur kan retailers erbjuda något som kunden inte visste att den behövde? Hur WOWar man kunder? Hur knyter man ihop det fysiska och digitala köpbeteendet?

Handeln har utvecklats enormt och tar kontinuerligt större steg in i den digitala världen. Mats Forsberg på Urb-it berättar mer om hur de fysiska butikerna kan utnyttja den urbana miljön och vända den moderna personens brist på tid till något positivt. Urb-it utmanar en förlegad logistikbransch genom att erbjuda en unik shoppingupplevelse för både butik och konsument, genom att knyta ihop och utnyttja synergierna mellan den fysiska butiken och e-handeln. Låt kunderna handla mobilt och få varorna dit de vill - när de vill.

Mats Forsberg har tidigare varit VD på CityMail (numera Bring) och även talat i FN om hur man bygger upp ett företag med grönt DNA. Efter 15 år inom logistikbranschen kommer han nu berätta om hur butiker kan överträffa sina kunders förväntningar och skapa en riktig WOW-känsla. Säg hejdå e-handel, säg välkommen till NU-handel!