Webbdagarna - Göteborg

Årets huvudtema är Digital Transformation

Inspiration och kunskap i framkant

Årets program kommer att bli mer inspirerande och engagerande än någonsin. Hyllade TED-talare, ledande experter, aktuella case och digitala superstjärnor från hela världen står på scen. Och som vanligt har programmet ett tydligt syfte: att ge dig en överblick av de viktigaste digitala trenderna just nu, och inspiration som du kan förvandla till konkreta åtgärder för din verksamhet.

Våra kollegor Magnus Thorsell och Amarit Neumann kommer hålla en intressant dragning på ämnet E-handel under dag 1:

Trender – kinesiska drakar och amerikanska giganter 

Vad är nästa stora grej inom e-handel? Vad händer i andra delar av världen som kommer till Sverige, kanske redan imorgon? Vad behöver du veta för att kunna ta nästa steg?

Amarit och Magnus tar dig med på en trendspaning inom e-handelsvärlden. E-handeln fortsätter att ta en allt större del av den totala handeln och andelen köp som sker i mobilen ökar stadigt. Sätten att handla och att få sina leveranser blir fler och fler. Inte oväntat är det USA och Kina som dominerar e-handelsmarknaden starkt. Men också i Sverige tar utvecklingen fart. Det blir en hel del intressanta siffror och grafer, men också en titt på kinesiska drakar, nya kanaler och smarta knappar.